Skovparkens Børnehus
 

Julearrangement

Den første fredag i december er der julearrangement i Skovparkens Børnehus for børn, forældre og personale. Dagen starter ca. kl. 9.00 med at vi ser juleteater, som vi bestiller til at komme her.

Efter teater er der den store julefrokost med diverse lækre retter, der bliver spist meget mad af både små og store. Vuggestuen og børnehaven spiser hver for sig.

Når der er spist går alle på legepladsen, hvor der er forskellige aktiviteter, I kan lave sammen med jeres børn. Det kan eksempelvis være bål med varm cacao, et lille juleløb, lave lygter eller en lille juledekoration.

Dagen slutter med kaffe og småkager, mens Planetbørnene går Lucia. Planetbørnene glæder sig til at vise, det de har øvet sig på inden den store dag, så bliv for at få den oplevelse med.

Det er en super god dag for børn, forældre og personale, fordi det er i dagtimerne, hvor børnene er friske og har overskud til at være med. De fleste børn har forældre med, men er I forhindret i at deltage, kan det aftales om der er et andet familiemedlem, der kan komme med.